fbpx

Mabble

Személyes Csakra Egyensúlyozó

Azok között, akiknek már meséltem a projektünkről, van néhány dolog, amit szívesen megosztanék veled is. Egy olyan eszközön dolgozom, amit Mabble-nek hívnak, és segíteni fog az embereknek a csakrák egyensúlyban tartásában és az önmegismerésben.

A Csakrák Feloldása

Az első dolog, amit meg kell értenünk, hogy mik azok a csakrák. Ezek energiaközpontok a testünkben, amelyek hét fő csoportra oszlanak. Bár a nyugati tudományban még nem sokat foglalkozott ezzel a területettel, a keleti spiritualitásban és gyógyításban évszázadok óta ismert. Minden csakrához saját egyedi elektromágneses frekvenciát társítanak, amik segítenek a testi és lelki egyensúlyunk fenntartásában.

A Tudomány és a Frekvenciák

Tudományosan nézve az elektromágneses frekvenciák nélkülözhetetlenek az univerzum megértéséhez. Ezek a frekvenciák minden nap körülvesznek minket, legyen szó rádióhullámokról vagy az elektromágneses spektrumról. A Mabble pedig ezt a tudományos ismeretet használja fel az energia és a jólét támogatására.

Testre Szabható Csakra Egyensúlyozás

Az készülékhez tervezett mobil alkalmazás segítségével testre szabhatod a kezelést. Bármilyen célod vagy igényed legyen, az alkalmazásban előre meghatározott frekvenciákat is találsz és valós idejű visszajelzést kapsz, hogy megtaláld a saját igényeidhez legjobban illeszkedő frekvenciát. A projekt még fejlesztési fázisban van ami azt jelenti, hogy hamarosan elkészül az első prototípus. Ami pedig még jobb hír, hogy te is részese lehetsz ennek az utazásnak, amint elindítjuk a Mabble-t.

Az Mabble egyensúlyt tart a lélek és a tudomány között. Az Mabble-ek által kibocsátott elektromágneses frekvenciák összehangolódnak a csakráiddal és segítik a testi és lelki harmóniád megtalálni. Ezzel az eszközzel lehetőségünk van visszatalálni természetes önmagunkhoz és megismerni a testünk energiaközpontjait.

Tényleg nagyon izgalmas, ahogy a tudomány és a spiritualitás egyesül ebben a projektekben.

 • Japán technikák a sikerhez

  Japán technikák a sikerhez

  A japán kultúra számtalan gazdag koncepciót ajándékozott a világnak, amelyek univerzálisan rezonálnak, földrajzi határokon túl. Ezek a koncepciók gyakran gyökereznek a hagyományban, a filozófiában és a mindennapokban, és mély betekintést nyújtanak az emberi létbe, az elmélyülésbe és a termelékenységbe. Merüljünk el ezekben a lenyűgöző japán kifejezésekben és értsük meg azok lényegét.

  Olvass tovább >>

 • A Felhasználói Élmény (UX) Értéke az Üzleti Stratégiában

  A Felhasználói Élmény (UX) Értéke az Üzleti Stratégiában

  Az üzleti világ dinamikusan változik, és a vállalatoknak folyamatosan újítaniuk kell, hogy megőrizzék versenyképességüket és kiemelkedjenek a tömegből. Az egyik olyan terület, amely egyre inkább a figyelem középpontjába kerül, a felhasználói élmény (User Experience, rövidítve UX) tervezése.

  Olvass tovább >>

 • A Versenyelőny Stratégiai Megteremtésének Kulcsa

  A Versenyelőny Stratégiai Megteremtésének Kulcsa

  Az üzleti szféra dinamikus jellege és a piaci verseny acélos kihívásai miatt a vállalatok számára létfontosságúvá vált, hogy kiemelkedjenek versenytársaik közül. Az információs kor és az innovatív technológiák robbanása új, hatékony eszközöket hozott létre a vállalatok számára, hogy megkülönböztethessék magukat ebben az éles versenyben.

  Olvass tovább >>

 • Fontosabb-e a felhasználói élmény a CEO véleményénél?

  Fontosabb-e a felhasználói élmény a CEO véleményénél?

  A mai versenyszellemű világban minden vállalatnak fel kell ismernie a fogyasztói igények és a felhasználói élmény fontosságát. A technológia rohamos fejlődésével és a digitalizáció általános terjedésével a felhasználói élmény ma már döntő tényezővé vált a vállalatok sikerében.

  Olvass tovább >>